Camí

Sóc una naturòpata, convençuda i apassionada.

Sóc una naturòpata, convençuda i apassionada.
Una vocació que sempre ha estat present dins meu i que he concretat en un enfocament personal i una formació especialitzada.

L’empatia, l’interès pels altres i els beneficis que ens aporta la Mare Terra són, per mi, no una segona, sinó una primera naturalesa.

El desig d’una vida més equilibrada i plena em va sorgir després del naixement del primer dels meus tres fills.

L'empatia, l'interès pels altres i els beneficis que ens aporta la Mare Terra són, per mi, no una segona, sinó una primera naturalesa.

stephanie_derid_firma

Va ser aleshores quan vaig entendre que una alimentació saludable, una vida activa i unes tècniques de relaxació esdevenien imprescindibles per viure un embaràs, una maternitat i una vida familiar harmonioses.

Gràcies a la naturopatia vaig poder superar i curar les meves pròpies debilitats: dolors articulars de tota mena, descobriment d’una intolerància al gluten, problemes d’esquena i èczema.

Aquestes experiències em van ajudar a perfeccionar els meus coneixements i a convertir-me, avui, en una naturòpata diplomada.

El meu enfocament com a terapeuta, s’ha nodrit d’altres cursos de formació que he pogut seguir aquests darrers anys: PNL, Reiki, Kinesiologia emocional i especialment Kundalini Ioga.

Nascuda a París i barcelonina des de fa més de vint anys, sóc avui al capdavant d’una petita tribu franco-catalana.

M’encantarà acompanyar-te en la llengua que et sentis més còmode: francès, català o castellà.

Ens veiem aviat!