Filosofia

Cada mal és únic
També ho és la solució

JO t’escolto 
TU escoltes el teu cos

JO t’ensenyo el camí cap a la teva energia vital
TU agafes les regnes 

JO comparteixo els meus coneixements i m’inspiro en la meva alimentació per guiar-te
TU desenvolupes mecanismes d’autocuració

JO faig que puguis caminar sol.a
TU sempre podràs tornar 

Testimonis

Steph m'ha estat acompanyant durant uns set mesos. Juntes hem estat treballant en reduir dolor i inflamació per l'endometriosi. En aquest temps, el meu quist s'ha reduit de 34x34x36 mm a 29x29x26 mm només amb canvi d'alimentació. Steph t'acompanya i s'interessa per com estàs en tots els aspectes. T'escolta i aconsegueix construir un vincle de confiança amb tu. Sempre està present per qualsevol dubte o per celebrar amb tu qualsevol fita. Ha estat un camí molt bonic amb el que he après molt.

Ariadna B.

La Steph és una nutricionista amb molta empatia, ordenada i, sobretot, professional. Ella m'ha sapigut escoltar i donar les pautes de salut adequades en cada situació. A partir de la introducció de nous hàbits, alguns canvis en l'alimentació i un petit, però poderós reforç amb suplementació i flors de Bach, m'està ajudant a sentir-me més saludable per dins i per fora

Anna C.

L’Steph m’ha donat les eines que necessitava per sentir-me millor anímicament i físicament.
Una correcta alimentació et millora la vida a tots els nivells.
Gràcies!

Laura C.

Hola!!! Sóc la Carolina, vaig tenir el gust de compartir amb Steph la formació en kundalini ioga i des que la conec em va semblar una persona molt sincera, honesta, amorosa i plena d'energia. Aquesta mateixa energia i passió que té per la tasca que fa, de la qual he estat testimoni com a pacient. Vaig decidir consultar a Steph el meu problema de colesterol i des del primer dia em vaig sentir acompanyada en aquest gran procés que iniciï i que gràcies als seus consells i la seva presència m'han ajudat molt i he pogut notar els canvis saludables que el meu cos va tenint… Gràcies.

Carolina