Kundalini Ioga

Tots tenim una poderosa energia original i espiritual.
El Kundalini Ioga permet despertar, canalitzar i, per tant, optimitzar aquesta energia.

Tots tenim una poderosa energia original i espiritual.

El Kundalini Ioga permet despertar, canalitzar i, per tant, optimitzar aquesta energia.
Permet utilitzar al màxim les nostres habilitats i despertar tot el nostre potencial creatiu.

El Kundalini Ioga és una disciplina – nosaltres en diem una « tecnologia »- a l’abast de tothom.
Barreja la respiració i les postures dinàmiques o estàtiques, els cants, els mantres, però també la relaxació i la meditació.

El Kundalini Ioga permet, finalment, eliminar toxines i drenar millor el teu cos.

La meva funció com a instructora de Kundalini Ioga és donar-te les claus i els mitjans per despertar les teves capacitats.

Puc ajudar-te, fins i tot en els moments més turbulents de la teva vida.

Testimonis

A les trobades de ioga, s'ha creat una atmosfera molt especial, en un entorn privilegiat escollit per la Steph. Ella ens ha guiat per una experiència amb el kundalini que per mi ha estat de creixement i coneixement personal. M'ha ajudat a sentir-me a mi mateixa, a sentir-me part de la natura, a gaudir de la sortida del sol i entomar el dia amb una energia diferent. Arribar a la platja i trobar la Steph amb el mar darrera esperant-nos sempre amb un somriure, la seva veu i el so de les ones ens transporta a un estat més elevat on ens obrim a donar gràcies i estar més connectats amb la terra i amb la seva energia

Viki

L’Steph és una dona forta, sòlida i molt energètica, com la mare terra. I aquests són els valors que transmet durant les seves sessions de ioga. Gràcies, Steph, per la teva generositat

Laia

La Steph és generosa, plena de llum, equilibri i calma. Hem compartit classes de ioga amb la Steph, la meva filla petita Blau, de 8 anys, i jo, matins inoblidables vora el mar, gràcies!

Laia M.R.

Steph vull donar-te les gràcies per compartir amb tanta generositat les sessions Kundalini. Una experiència única que he gaudit durant tot l’estiu. En un lloc meravellós on em vaig sentir molt ben acollida, ens vas ensenyar, dinàmiques, tècniques de respiració, cants de mantres, relaxació i meditació. Tot això m’ha ensenyat a equilibrar les meves emocions i a millorar el meu estat físic. Has sabut compartir i transmetre tota la teva saviesa.

Sat Nam - Josefa

Al llarg de la meva vida, ja una mica llarga, he fet diverses aproximacions al ioga. La primera, massa jove, m’hi vaig apuntar seguint una noia que m’agradava i, és clar, ben aviat el ioga i la noia es van acabar junts. Cap els trenta anys, per tenir cura d’una esquena maltractada vaig començar a fer diafreoteràpia, conegut també com a tècniques de Mézières, que he seguit al llarg de tota la vida amb alguna interrupció per tastar el Txikung, el Tai-Txi, i alguna altra aproximació al ioga, sempre frustrada per incomoditat amb el grup, esnobisme o excés de misticisme. Els atzars de la vida em van dur a P. on, l’estiu del 2021, un grup de gent es reunia a la platja abans de la sortida del sol i feien unes pràctiques amb les que no estava gens familiaritzat. El grup es reunia cada dia al voltant de l’Stéphanie, que coneixem com l’Steph, a qui un dia, vencent la prudència, li vaig demanar què hi feien a aquella hora intempestiva a la platja, si eren un grup obert o tancat...Així em vaig integrar per descobrir el kundalini ioga, en un entorn privilegiat i en un grup heterogeni guiat de manera generosa i magistral per l’Steph. De tota la meva experiència anterior n’havia tret la conclusió que era la ment la que controlava el cos, en la diafreoteràpia el cervell analitza les emocions i els seus efectes, sovint devastadors, sobre la musculatura i la respiració, la relaxació consisteix en el control del cos des del cevell. Amb el kundalini ioga vaig anar descobrint de quina manera el meu cervell, les meves emocions, les meves cèl·lules, poden ser interpel·lades per una pràctica, una postura, o una determinada respiració. La meditació transcendeix la relaxació muscular i amb la pràctica es fa intuir que la pots dirigir de manera terapèutica per a la neteja mental i l’equilibri físic i emocional. El Kundalini Ioga és com el camí de tornada del tot el que he après fins ara, un camí conegut, abastament recorregut, però en una altra direcció i per tant, amb una altra perspectiva. Degut a les meves experiències anteriors i a la meva manera de ser més aviat escèptica, durant molts anys vaig considerar el ioga un esnobisme, o una pràctica oriental desubicada en la nostra societat i confesso que vaig començar amb certes prevencions. També sé, per experiència, que en tots els grups es crea un clima i que depèn molt de la persona que el condueix i fa que el grup flueixi amb harmonia. Hi ha un saber fer que de ben segur no s’ensenya en cap escola, ni tant sols és un mèrit, és un do, potser un instint que l’Steph posseeix i que li permet acompanyar amb un exquisit respecte per les emocions de tothom, i una mà sempre a punt per ajudar.

Eduard Garrel

A les sessions de kundalini ioga amb l"Steff es crea una energia invisible i molta conexió. No només és capaç de transmetre els seus coneixements al llarg de la sessió sinó que amb la seva entrega prepara meticulosament unes sessions plenes de detalls que les fan úniques i molt especials .

Sat Nam - Gemma

Començar a fer ioga kundalini amb la Steph ha sigut com redescobrir la llum dins meu. Em connecta al moment present i desperta la meva energia interior. Després d'una classe de yoga kundalini estic desperta per començar el meu dia. Em sento plena, el meu cos somriu, està actiu i equilibrat. Gràcies Steph per ser un far en el meu camí!

Joana

Hola!!! Sóc la Carolina, vaig tenir el gust de compartir amb Steph la formació en kundalini ioga i des que la conec em va semblar una persona molt sincera, honesta, amorosa i plena d'energia. Aquesta mateixa energia i passió que té per la tasca que fa, de la qual he estat testimoni com a pacient. Vaig decidir consultar a Steph el meu problema de colesterol i des del primer dia em vaig sentir acompanyada en aquest gran procés que iniciï i que gràcies als seus consells i la seva presència m'han ajudat molt i he pogut notar els canvis saludables que el meu cos va tenint… Gràcies.

Carolina

No conec cap altra millor manera de començar un dia d’estiu que no sigui fent les classes de Kundalini ioga a la platja amb l’Steph. Comencem escoltant la nostra respiració, amb el so del mar de fons i de les músiques triades expressament per cada sessió. L’Steph amb la seva veu dolça i sovint en més d’un idioma ens guia per visualitzar els 7 punts energètics del nostre cos, connectant les arrels del terra i arribant als estels del firmament per unir tota l’energia al centre del nostre cos. Després fem la pràctica que ella proposa, sempre amb una explicació d’allò que treballarem, les emocions, la ciatica , flexibilitat, autoestima… Acabem amb la postura fàcil i la meditació a la vegada que els primers raigs de sol ens iluminen. L’entorn és fantàstic però la guia de l’Stephi ho és tot per fer de la pràctica un moment únic i que ens carrega d’energia per passar el dia i la resta d’estacions de l’any.

Sussana